Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• само шенкелите попринцип, но и цял мост ме устройва
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• на мен идеята ми е за кола-донор,а тази залената беше едно към едно с моита.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
        на мен идеята ми е за кола-донор,а тази залената беше едно към едно с моита.
        А на теб какво всъщност ти трябва?
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• изпускателен колектор,радиатор,врати(зелени по възможност),предни седалки и др. дреболии

Comment

изпускателен колектор,радиатор,врати(зелени по възможност),предни седалки и др. дреболии
            Ами ако започна да я разглобявам на части ще ти пиша, защото от изброените части само врати нямам които да ти свършат работа.

Comment

• за газов хладилник да разбирам че е има климатик и газова наредба.

Comment

за газов хладилник да разбирам че е има климатик и газова наредба.

Хладилник идва от това, че е цвят хладилник - бял. Климатик и АБС няма. И халогени няма.

Comment

• колектор и врати намерени,намерих радиатор нов турски за 105лв някои има ли наблюдение върху тях.

Comment

колектор и врати намерени,намерих радиатор нов турски за 105лв някои има ли наблюдение върху тях.
                    Ако е турски е добре, само да не е китайски, че китайчетата стават само за 1 сезон.

Comment

• значи на другара заплата се сменя,че тая малко ми натежаха частите + термостат BERH(made in Itali) голям касмет.

Comment

• Днес се прибирам и както си карам без да я форсам,мотора почна да хлопа на желязо,почнаха да лопат ауспусите,загуби мощност,подкара на 2ли на 3ли цилиндъра незнам ............и угасна.Ха познаите от 3 пъти какво стана.
                        След няколко опита колата запали на почти 4 цилиндъра но с средно силно силно чукане от към моторния отсек.При първи оглед за 2 минути в гаража чукането се чува от картера или съединителя,направо ме е страх да я отворя.Но колата пали добре и върви почти нормално,поне така ми се струва.
                        Даите моля някакви мнения за какво иде на въпрос,дали си отидоха лагерите.
                        Last edited by morrty; d.m.y г., 19:50.

Comment

• Започвам с най-лесното.
                          Сваляш картерчето на съединителя и с щангата го разклати, да видиш маховика как е.
                          После се насочваш към картера.
                          Свали го и прегледай там нещата как са.
                          Може нещо да се е охлабило.
                          Ако и там нещата са в ред, на ред е: мАторо на двОро и основен преглед.
                          Не казваш в каква честота е хлопането.
                          Ако до тука не си го открил и е по-малка от тая на мотора, май-вероятно ти е прескочил зъб на ангренажа и чука някой клапан.
                          На 90% си за сваляне на двигателя!
                          Кофти, ама това е!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ами маховика не дава никаккви отклонения смятам че не е тои,чукането го оприличавам на силно стабилно чукане,проверих ремъците през отворите не е прескочила зъб.Утре ще сваля масления картер да видя и там какво е положението и така.

Comment

• ех мамка му не ни върви на 33-ки
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Ами биелен лагер или скъсан клапан!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X